KURDELE NAKIŞI GÜL NASIL YAPILIR

Malzeme: 1 metre kıvırcıklı kurdele

1 metre kurdeleyi biten ucundan içe doğru kıvırın.

Kıvırdığınız yerden kurdeleyi şekildeki kadar dikin.

İpi sıkıca çekin.

Kurdelenin uzun kısmını şekildeki gibi dıştan içe doğru bir defa kıvırın.

Kurdelenin kalan tarafına içe doğru 2 defa sarın.

Yukarıdaki gibi bir görünüm elde ettiğinizde alt kısmı dikin.

Kurdelenin kalan kısmını tekrar dıştan içe doğru kıvırın, kendinize doğru sarın ve altını dikin. Bu işlemleri elinizdeki kurdele bitene kadar tekrarlayın. Yapmak istediğiniz gülün boyutunu kurdelenin uzunluğu ile ayarlayabilirsiniz.

***************************************************************************
YORUMLARINIZI AŞAĞIDAN YAZABİLİRSİNİZ:))


metatag: kurdele, kurdele nakışı, kurdela, kurdele nakisi, kurdele nakisin, kurdele nakışın, ikbal bağcı, tayfun eren bağcı, salon takımı, oda takımı, mutfak takımı, el işi, el yapımı, kadınlara özel, hobi, eğlence, bohaca, bohça, dağmat bohçası, çeyiz, ceyız, evlilik hazırlığı, tel kırma, tel kırma teknikleri, kurdele nakışı nasıl yapılır, kurdele nakışı yapımı, kurdelem, nakış, bedava site, google arama, örnek, adsense, google adsense, google reklamları, boncuk, boncuk işi, nişan tepsisi, tepsi örtüsü, yüzük tepsisi, salon takımı, oda takımı, ikbal bağcı,

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Merhaba, bu sene açılan www.bayanlarais.org sitesinde bayanlara iş organizasyonu çerçevesinde oluşturulan siparis.bayanlarais.org adresinde evde yaptığınız tüm el işlerinizin ücretsiz tanıtımını ve satışını yapmayı amaçlıyoruz. Verilen bu hizmet karşılığında üyelik, yayın yada satış komisyonu gibi ücretler alınmayacak, her ev hanımının 9999 ürün ekleme hakkı olacak. Sitemizde satış yapabilmenizin tek şartı kendi el emeği ürünlerinizi listelemenizdir.

    Bayanlara İş organizasyonu, ev hanımlarına destek amaçlı kurulmuş bir organizasyondur. Bu organizasyona yapmış olacağınız destek ve girişimler yalnızca size değil, tüm ev hanımlarına ve el emeği işlerine önem veren herkese destek olacaktır.

    NOT: Üyeliğinizi hemen başlatarak beklemeden ürün ekleyebilirsiniz. Ancak sistemin aktif destek tarihi 01.04.2013 olarak planlanmaktadır. Beklemeden ürünlerinizi listelemek için üye olun yada bizimle iletişime geçin:

    siparis@bayanlarais.org

    YanıtlaSil

LÜTFEN "YORUMLAMA BİÇİMİ" BÖLÜMÜNDE "ADI/URL" SEÇENEĞİNİ SEÇEREK YORUMLARINIZI GÖNDERİNİZ. (url yazmak mecburi değildir.)