Örgü Yelek Yapımı-2


Örgü Yelek...

Ön Bilgi:
Şiş No: 3.5
Aksesuar: 3 adet düğme
Örgü Şekli: Düz örgü, tırnak örneği,

Yapılışı: Ön ve arka kollar birlikte örülür, yakadan başlanır. 66 ilmek başlanarak 3 diş haraşo, 7 ilmek düz, 1 dolama, 2 ilmek haraşo, 1 dolama yapılır.
Kol için; 6 ilmek düz,  1 dolama ,2 ilmek haraşo, 1 dolama yapılır.
Arka Parça İçin; 20 ilmek düz, 1 dolama, 2 ilmek haraşo 1 dolama yapılır. Kol için;  6 ilmek düz,  1 dolama ,2 ilmek haraşo, 1 dolama yapılır.
Diğer Ön Parça İçin; 7 ilmek düz, 6 ilmek haraşo örülürken, ön ortadaki 6şar ilmek beden boyunca haraşo örülür. Sol önde her 3 cm'de 1, 3 adet ilik açılır. Her düz sırada 20 kere aynı yerlerden dolama yapılarak beden boyu 11cm örülerek ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.

Alt kısım için ise yandaki örneklerde görüldüğü gibi istediğiniz modeli uygulayabilirsiniz. Her model değişik bir hava katarak güzel bir moodel oluşturur...
























metatag: kurdele, kurdele nakışı, kurdela, kurdele nakisi, kurdele nakisin, kurdele nakışın, ikbal bağcı, tayfun eren bağcı, salon takımı, oda takımı, mutfak takımı, el işi, el yapımı, kadınlara özel, hobi, eğlence, bohaca, bohça, dağmat bohçası, çeyiz, ceyız, evlilik hazırlığı, tel kırma, tel kırma teknikleri, kurdele nakışı nasıl yapılır, kurdele nakışı yapımı, kurdelem, nakış, bedava site, google arama, örnek, adsense, google adsense, google reklamları, boncuk, boncuk işi, nişan tepsisi, tepsi örtüsü, yüzük tepsisi, salon takımı, oda takımı, ikbal bağcı,

Yorum Gönder

0 Yorumlar