Örgü Lif Modelleri


Örgü
işine yeni başlayanların ilk denemelerinden biri de lif modelleridir. Ancak lif modelleri deyince hemen aklınıza düz bir örgü ile basit örgüler gelmesin. Aşağıdaki örgü lif modelleri galerimizden de göreceğiniz gibi bir çok farklı modelde örgü lifler yapmak mümkün.

Kadınların hobilerinden biri olan örgü modelleri yapmak çoğunlukla tek parça örgü modellerinden oluşur. Bunun için de el bezi gibi veya lif gibi modellerle başlanır. Elbette biraz daha sabırlı olanlar atkı modelleri ile de devam ederler. Ancak lif modelleri 2023 yılında da olduğu gibi 2024 yılında da hem bir ihtiyaç hem de yine ilk tercih edilen örgü modelleri arasında diyebiliriz.

Sitemiz ikbalce'de sizler içi farklı lif örneklerini derledik. Eğer aşağıdaki lif modellerinin nasıl yapıldığının açıklamalı örneklerini merak ediyorsanız yorum bölümünden talep etmeniz yeterli.

Örgü Lif Modelleri anadoluda bir kızın çeyizinin vazgeçilmezleri arasında olmaya devam ediyor. Eskiden beridir çeyizde neler olması gerekir dediğinizde lif modellerini saymadan geçmezsiniz. Daha önceleri hediye olarak da lif örnekleri götürülürdü. Aslında şimdi de anadoluda durum değişmiş sayılmaz. Bu yüzden lif modelleri yaparken genellikle en şık modelleri veya daha zor lif modellerini yapmayı tercih edenlerin sayısı ciddi seviyede. Talepleriniz doğrultusunda lif örneklerimizin sayısını farklı yayınlarımızda artırmaya devam edeceğiz.

Dilerseniz siz de kendi lif modellerinizi veya lif modellerinizi yayınlayıp satışını gerçekleştirdiğiniz facebook ya da instagram sayfalarınızın linklerini bizimle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz bazı örgü lif modelleri:

 


















Yorum Gönder

0 Yorumlar